Infomobil Oktobar 2015. godine

U saradnji sa dugogodišnjim partnerom BPW, kao i sa njihovom kćerka firmom Fahrzeugbedarf iz Austrije, koja je zadužena za tržište bivše Jugoslavije, 05. i 06. oktobra organizovali smo seminar za naše kupce. Seminar je održan u vozilu koje je namenjeno isključivo za prezentacije i edukaciju kupaca, a tokom ova dva dana bilo je parkirano u ovlašćenom BPW servisu „Dukić“ na Altini. Ovo vozilo je poznatije pod nazivom Info Mobil, a samo po sebi predstavlja atrakciju zbog izuzetno zanimljivog kako spoljašnjeg, tako i unutrašnjeg izgleda.

Ispred Fahrzeugbedarf-a bio je prisutan Thomas Riecher- direktor, Michael Pahlevanan-predavač, Mladen Jovanović- zaposleni i prevodilac. Teme seminara su bile pre svega inovacije koje podrazumevaju novi tip osovine EKO PLUS 3 i novo ogibljenje EKO AIR COMPACT. Takođe, deo predavanja je posvećen TBS sistemu kočenja koji se ugrađuje na osovine i ukazano je na prednost ugrađivanja original rezervnih delova u odnosu na kopije.

U toku ova dva dana seminar je pohađalo 50 učesnika, a to su bili serviseri, prevoznici i trgovci. Predavanje je bilo podeljeno u dva bloka, između kojih je bila pauza od pola sata, a nakon predavanja upriličen je ručak za sve učesnike seminara.

Svi polaznici su dobili sertifikate, kao dokaz pohađanja obuke.