tehnopspromet rezervni delovi kamioni prikolice autobusi bpw saf

TEHNO–PS–PROMET d.o.o.  je preduzeće koje na području Srbije posluje kao pravni naslednik STR TEHNO-PROMET “Preradović” od 1999. godine. Preduzeće je specijalizovano za prodaju rezervnih delova za kamione, prikolice i autobuse i to sa posebnim akcentom na program osovina i delova za kočione sisteme.

 

Danas, 20 godina kasnije, možemo da se pohvalimo sa 19 zaposlenih, tri prodajna mesta,  velikim brojem stranih dobavljača kod kojih uvažavamo značajan ugled kao firma koja je profesionalna, ažurna, predusretljiva i pre svega orijentisana ka svojim kupcima. Koncepirana kao porodična firma, pre svega trudimo se da održavamo sklad i dobre međuljudske odnose kako sa zaposlenima, tako i sa našim kupcima.

Našim prodajnim programom obuhvaćeni su: MAN, MERCEDES, VOLVO, DAF, SCANIA, RENAULT, IVECO, NEOPLAN, SETRA, BPW, SAF, ROR i KASSBOHRER.

 

S obzirom na činjenicu da smo proširili krug kupaca, povećali promet i asortiman robe putem uvoza sada smo u mogućnosti da bolje pratimo potrebe tržišta i da se trudimo da istima što više izađemo u susret.

S tim u vezi uspostavili smo saradnju sa sledećim stranim partnerima: BPW, SAF Holland, NTS i  FEBI Nemacka, SABO i UNIFLUX Italija, UNIVERSAL  COMPONENTS Velika Britanija, LUMAG Poljska, MAY,  BUYUK EKER BIJON i AYFAR Turska i drugi.

 

Moto kojim se svi zaposleni vode u TEHNO–PS–PROMET-u jeste da svi zajedno činimo tim koji je u velikoj tržišnoj utakmici prepoznatljiv po dobroj i fer igri.